AlbaniaPress.com / ShqiperiaPress.com :: Rajon http://www.albaniapress.com/kategoria/9/Rajon/ Lajmet nga kategoria "Rajon" Tue, 12 Dec 2017 05:33:34 -0600 sq-al ÇËSHTJA E MAQEDONISË http://www.albaniapress.com/lajme/11102/CESHTJA-E-MAQEDONISE.html http://www.albaniapress.com/lajme/11102/CESHTJA-E-MAQEDONISE.html Fri, 05 Mar 2010 00:11:02 -0600 Dr. Alban Daci www.albandaci.blogspot.com ÇËSHTJA E MAQEDONISË Një bashkëjetesë e detyruar mes Sllavo-maqedonasve dhe Shqiptarëve. Çështja e Maqedonisë Çështja e Maqedonisë përbën sigurisht një ndër problemet më komplekse dhe të ngatërruara të Ballkanit. E ndodhur në një pozicion të një rëndësie të veçantë strat... Luftëtar i paepur për liri http://www.albaniapress.com/lajme/9051/Luftetar-i-paepur-per-liri.html http://www.albaniapress.com/lajme/9051/Luftetar-i-paepur-per-liri.html Thu, 04 Jun 2009 12:55:49 -0500 Shala është një emër lavdie e krenarie, që nëpër shekuj e breza nderoi kombin e atdheun shqiptarë. Shala, Vlahia si fshat, gjithmonë e besës e bujarisë, e traditës dhe trimërisë. Shala, kjo pjesë e malësisë, e cila paraqet një mrekulli të veçantë te të gjithë hapësirës shqiptare.